Nordkapp Avant 550

Barna elsker sjøen, og i en Avant 550 kan de være både trygge og tørre. Bowrideren har nemlig vindskjerm i full bredde og da spiller det liten rolle om du sitter ved skjermen eller i akterbenken – tørr er du uansett.

Plassen i Avant 550 er svært godt utnyttet og du vil fort sette pris på detaljer som integrerte fenderholdere og en rekke smarte rom og luker.

Designet til Avant 550 kjennetegnes av Nordkapp`s nye designlinjer. Ikke bare er båten en praktisk familebåt, men også en sporty funksjonell vannsportsbåt. Men ekstrautstyr som kjøleboks og kalesje dekker denne modellen de fleste behov for en liten familie.

Et lite utvalg av Avant 550 unike egenskaper:

Sikkerhet

Mange foretrekker muligheten til å lukke døren i frem til baugen. Cockpiten blir da som på en daycruiser og alle sitter godt beskyttet bak vindskjermen. På lengre strekninger, eller under kjøring i høy fart er det lett å holde kontroll på alle om bord. Båten har også innebygde flytemidler som gjør at den ikke kan synke.

Kalesjegarasje

I en liten båt er plassutnyttelsen veldig viktig. Avant 550 har en fin kalesjeløsning hvor hele kalesjen legges ned i akterbenken og blir helt skult når den ikke er i bruk. Den er alltid lett tilgjengelig, men ligger ikke i veien når den ikke er i bruk.

Smarte detaljer

Båten er smekket med smarte innovative detaljer. En liten ting som kan nevnes er oppbevaringsplass for cockpitbord når det ikke er i bruk. Dette har en egen plass under lokket på passasjersetet. Dermed opptar det ikke annen lagringsplass og man slipper å lete etter det når man skal spise.

Se her for mer informasjon om denne båten, eller andre båter fra Nordkapp!

Dimensjoner

Lengde 553 cm
Bredde 220 cm
Vekt uten motor 750 kg
Vekt med motor 920 kg
Drivstofftank 104 liter
Sitteplasser 6 personer
Anbefalt motor 75-130 hk

Tilbehør

✔ 12V uttak
✔ Badestige
✔ Baugkrok
✔ Brannslukker
✔ Bunnplugg
✔ Dreggluker
✔ Elektrisk lensepumpe
✔ Fortøyningspakke
✔ Kalesjegarasje
✔ Komplett putesett
✔ Lanterner
✔ LED brytere
✔ Regntrekk til stolene
✔ Securmark båt/motor
✔ Syrefast flaggstang
✔ Syrefast pulpit
✔ Vannskistang