Nordkapp Enduro 550

Selv om det er sol og late dager kan det komme en byge, og da kan det være greit å ha en kalesje å krype innunder. Enduro 550 er den første båten med en skjult og funksjonell kalesjeløsning.

Båten har også innebygde steg i front for trygg og enkel ombordstigning, eget oppbevaringsrom for solpute i konsollen og en rekke andre praktiske detaljer. 550 er en utrolig detaljrik båt.

Konsoll

Enduro 550 har en stor og bred konsoll som gir både fører og passasjerer god beskyttelse.

Sikkerhet

Båten har høyt fribord som gjør båtlivet trygt for store og små. Dette kan være like viktig for den som bruker båten til fiske, som for barn som ofte beveger seg mye rundt i båten. Dessuten er båten utstyrt med innebygde flytemidler som gjør at båten ikke kan synke.

Kalesjeløsning

Dette er den minste modellen vi virkelig har lykkes med å lage en unik kalesjeløsning. Konseptet er også brukt på Enduro 605 og Enduro 805. Prinsippet er enkelt, lett å bruke og genial plassering når den ikke er i bruk.

Integrerte fenderholdere

Nordkapp har løst utfordringen med fendere på en unik måte. Alle fire fenderne ligger i tilpassede kasser i sidene. Faste kroker gjør at man med et enkelt håndgrep hiver fenderen over rekken når den trengs. Og fenderen ikke er i bruk tar den heller ikke op

Se her for mer informasjon om denne båten, eller andre båter fra Nordkapp!

Dimensjoner

Lengde 553 cm
Bredde 220 cm
Vekt uten motor 730 kg
Vekt med motor 900 kg
Drivstofftank 104 liter
Sitteplasser 6 personer
Anbefalt motor 75-130 hk

Tilbehør

✔ 12V uttak
✔ Badestige
✔ Baugkrok
✔ Brannslukker
✔ Bunnplugg
✔ Elektrisk lensepumpe
✔ Fortøyningspakke
✔ Kalesjegarasje
✔ LED brytere
✔ Securmark båt/motor
✔ Syrefast flaggstang
✔ Dreggluker
✔ Komplett putesett
✔ Vannskistang
✔ Konsolltrekk