Nordkapp Enduro 705

Vi blir ikke fornærmet om noen kaller vår nyeste Enduro-modell for en hybrid. Den dekker nemlig flere behov mellom den typiske vannsportbåten og storebroren Enduro 805. Modellen er bygget etter samme prisbelønte lest som Enduro 605, og vi har satt kjøreegenskapene i høysetet.

Tøffe Enduro 705 er en spenstig kjøremaskin med 23,5 graders V-skrog. Båten har sporty kjøregenskaper og skroget tar bølgene på en myk og behagelig måte. Du får fort følelsen av å kjøre en sportsbil når du sitter bak rattet i Enduro 705. Den er likevel utstyrt med en bred baug sikker og enkel ombordstigning. Liker du design, fancy løsninger og smarte detaljer, bør du ta en nærmere kikk på Enduro 705. Vi lover deg en morsom opplevelse og bakoversveis.

Enduro 705 har en bred konsoll som beskytter fører og passasjerer godt mot vær og vind. Konsollen er laget slik at du kan gå på bagge sider av konsollen. Inne i konsollen er det en liten kabin med bl.a. toalett. Her er det fint mulig å få elektrisk vanntoalett og holdingtank.

Foran konsollen er det som på de andre Enduro-modellene et eget rom til kjørekalesje for de som ønsker å utstyre båten med det. Det er også et stor stuverom i benken foran konsollen som rommer solsengen som enkelt gjør om hele området foran konsollen til en gedigen solseng.

En genial akterbenk med et integrert regntrekk som trekkes over med et enkelt håndgrep gjøre bruken av båten enkel å bruke.

Som på de andre Nordkapp-modellene er utstyrsnivået høyt. Her har vi spekket båten på en slik måte vi vet at båten skal være. Likevel er listen over ekstrautstyr lang. Vi kan bare nevne noe som Garmin plotter med integrert lydanlegg, ankervinsj, baugpropell og aluminiumsnett som beskytter passasjer på akterbenken mot turblens bakfra mens båten er i fart.

Se her for mer informasjon om denne båten, eller andre båter fra Nordkapp!

Dimensjoner

Lengde 705 cm
Bredde 230 cm
Vekt uten motor 1150 kg
Vekt med motor 1365 kg
Dyptgående med motor 90 cm
Drivstofftank 195 liter
Sitteplasser 9 personer
Anbefalt motor 150-250 hk

Tilbehør

✔ 12V uttak
✔ Badestige
✔ Baugkrok
✔ Brannslukker
✔ Bunnplugg
✔ Elektrisk lensepumpe
✔ Fortøyningspakke
✔ Kalesjegarasje
✔ LED brytere
✔ Securmark båt/motor
✔ Syrefast flaggstang
✔ Dreggluker
✔ Komplett putesett
✔ Vannskistang
✔ Konsolltrekk
✔ Stoltrekk
✔ Syrefast pulpit
✔ Manuell lensepumpe
✔ Toalett portabelt
✔ Hydraulisk styring
✔ Lanterner
✔ Dobbelt batterisystem
✔ Kompass
o Kalesje
o Garmin kartplotter
o Ekkolodd
o Ankervinsj
o Baugpropell
o Trimplan
o Lydanlegg m/høytalere
o Elektrisk toalett med holdingtank
o Ferskvannstank med dusj på plattform
o Aqua Track dørk komplett
o Solseng i cockpit
o Kjøleskuff
o Cockpitbord