Nordkapp Noblesse 605

Noblesse 605 er daycruiseren for en liten familie. Den første tanken som slår deg er hvor stor cocpiten er og hvor mange detaljer den inneholder. 

Det er faktisk vanskelig å tro at du sitter i en båt på rett over 6 meter. Den oppleves mye større med en gang du kommer oppi den. Skroget er det samme som på de prisbelønnede Enduro/Avant 605 båtene. En dyp V-bunn gir båten myk og komfortabel gange selv om det er litt bølger. Designeren Espen Thorup har virkelig gitt båten en cockpit som skiller seg ut for båter i denne størrelsen. 

Veldig enkelt endres cockpiten fra en tradisjonell cockpit med rett akterbenk, til en cockpit med to solsenger, eller til sitteplasser som i en U-salong. Alt er tilrettelagt og gjør cockpiten svært fleksibel. 

Det finnes også flere store stuverom med veldig lett adkomst ombord. Mellom fører- og passasjersetet er det en stor luke i dørken med plass til det meste.

Kabinen er stor nok til overnatting, men gjør også nytten som ekstra lagringsplass eller som oppholdsrom for de minste i familien. Kabinen kan skilles fra cockpit ved å trekke ned døren som er laget som en solid rullegardin.

Se her for mer informasjon om denne båten, eller andre båter fra Nordkapp!

Dimensjoner

Lengde 606 cm
Bredde 220 cm
Vekt uten motor 900 kg
Vekt med motor 1070 kg
Dyptgående med motor 90 cm
Sitteplasser 7 personer
Anbefalt motor 90-150 hk

Tilbehør

✔ 12V uttak
✔ Baugkrok
✔ Brannslukker
✔ Bunnplugg
✔ Elektrisk lensepumpe
✔ LED brytere
✔ Securmark båt/motor
✔ Syrefast flaggstang
✔ Syrefast pulpit
✔ Manuell lensepumpe
✔ Lanterner
✔ Kalesje
✔ Kalesjegarasje
✔ Komplett putesett
✔ Vindusvisker
✔ LED lys
✔ Vannskistang