Nordkapp Noblesse 790

Noblesse 790 i kombinasjon med den nye Evinrude G2-serien, sikrer deg den siste teknologien og de beste funksjonelle løsningene på markedet. Nordkapp har tatt et nytt skritt fremover med denne modellen og laget en suksess enda bedre.

Noblesse 790 ble årets store båtnyhet i lanseringsåret 2015. Denne modellen overtok etter den populære markedslederen gjennom flere år, nemlig Noblesse 760. Vi hadde på forhånd store forventninger til 790 som er tegnet av Bård Eker, Eker Design AS, noe som absolutt ble innfridd. Denne båten er utrolig fleksibel og kan kjøres med alt fra 1x200 til 2x200 hk på hekken. 

Noblesse 790 er utviklet på samme tid som Evinrudes nye E-tec generasjon G2 motorer. Denne nye kombinasjonen viser innovasjon i alle ledd. Skroget er fleksibelt og går mykt i sjøen. Båten har stort fartspotensiale og det funksjonelle skroget gir båteieren mulighet til å velge motorer fra 1x200 til 2x200 hk.

Det finnes ikke mange båter i dette segmentet som viser denne fleksibiliteten når det kommer til valg av motorstørrelser.

Cockpiten er romslig og designet gir den en klar sosial profil. Detaljene er mange og vi kan nevne det store cockpitbordet. En del av bordet kan brukes til solseng, man kan bruke halve bordet eller begge platene. Bruker man hele bordet kan hele familien spise komfortabelt ved bordet. Når vi også kan avsløre at det finnes et spesialtilpasset oppbevaringsrom til hele bordet, blir denne funksjonen fullkommen. 

Solsengen er bred og enkel å bruke. Her kan man nyte varmen fra solen for de som foretrekker det. 

Dashbordet er tilpasset dagens instrumetering. God oversikt over motorinstrumenter og kartplotter gjør kjøreopplevelsen til en opplevelse. Her finnes det også muligheter til å styre båtens audioanlegg fra en IPad. Hele dashbordet er bygget med tanke på de muligheten den nye teknologien gir oss.

Kalesjen gir oss mulighet til å bruke båten også til overnattinger. Her er det ståhøyde og mange gode vinduer som gir maksimal oversikt og utsikt.

Kabinen er genial! Selvfølgelig tilpasset for en praktisk toalettløsning. Detaljene er gjennomførte og designet gjør at kabinen raskt kan forandres til en stor seng uten å løfte opp en eneste luke. 

En kjempestor badeplattform akter, sikrer alle former for vannaktiviteter fra båten. Her er også stor plass som gjør det sikkert å bruke området ved f.eks. fortøyning eller under fiske.

Se her for mer informasjon om denne båten, eller andre båter fra Nordkapp!

Dimensjoner

Lengde 811 cm
Bredde 250 cm
Vekt uten motor 1650 kg
Vekt med motor 1880 kg
Dyptgående med motor 90 cm
Drivstofftank 255 liter
Anbefalt motor 1x200 til 2x200 hk

Tilbehør

✔ 12V uttak
✔ Baugkrok
✔ Brannslukker
✔ Bunnplugg
✔ Elektrisk lensepumpe
✔ LED brytere
✔ Securmark båt/motor
✔ Syrefast flaggstang
✔ Syrefast pulpit
✔ Manuell lensepumpe
✔ Toalett portabelt
✔ Hydraulisk styring
✔ Lanterner
✔ Dobbelt batterisystem
✔ Badeplattform
✔ Cockpitbord
✔ Dreggluker baug/akter
✔ Kalesje
✔ Kalesjegarasje
✔ Syrefast vindskjerm
✔ Pantry
✔ Trykkvann, armatur i cockpit og dusj på plattform
✔ Komplett grå Aqua Track dørk
✔ Solseng i cockpit
✔ Komplett putesett
✔ Vindusvisker
✔ Kompass
✔ LED lys