Sting 610 Bowrider

Sporty og komfortabel bowrider som innbyr til trivelige turer på sjøen. Kåret til «Poweboat of the year 2017» i sin klasse.

Bowrideren er sporty, komfortabel og med masse plass. Her kan man enkelt bevege seg i hele båten med gode sitteplasser både foran og bak vindskjermen. Mange smarte detaljer, en av disse er dregg løsningen som er svært enkel i bruk. Mye plass i cocpit, med enkel utgang og sitteplasser i baug. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små.

Sting 610B R dro i land seieren som Powerboat of the year 2017 i sin kategori

Juryens begrunnelse for Sting 610 BR er at dette er en båt som gir uvanlig gir mye båt for pengene, samtidig som den scorer godt med gode kjøreegenskaper og ikke minst praktiske løsninger som vi ikke kan finne noen sammenligninger med, innenfor denne prisklassen. Det er også lagt vekt på at prisnivået for denne båten gjør denne som et godt valg for de for første gang skal investere i båt, samtidig som den er spesielt trygg å kjøre.

Se full omtale av Sting 610 BR i Båtliv

https://www.batliv.no/innhold/bater-og-utstyr/?article_id=48920

Hvilken motor passer til Sting 610 BR

Sting 610 BR går utmerket med motorer fra 115 hk, med andre ord en lettplanende båt på tross av størrelsen. Vi anbefaler deg til å ta en titt hos din nærmeste Sting forhandler.

Dimensjoner

Lengde 608 cm
Bredde 237 cm
Vekt 900 kg uten motor
Drivstofftank 100 liter
Motor 115-150 hk
Antall personer 6

Tilbehør

✔ Hydraulisk styring
✔ Lanterner
✔ Bord i cockpit
✔ 12V uttak
✔ Manuell lensepumpe
✔ Putesett
✔ Bord (solseng)
✔ Fortøyningspakke ink. dregg
✔ Kalesje
✔ Baugtrekk
✔ Vannskikrok
✔ Badestige
✔ Garmin 7" kartplotter
✔ Bunnstoff
o Grå X-dørk
o Kjøleskuff
o Fusion DAB radio
o Elektrisk lensepumpe
o Porta Potti