Evinrude båtmotorer

Opplev båtdrømmen

Å eie en Evinrude er like enkelt som å styre en. Båtdrømmen din inneholder neppe noe om at motoren må på service eller overhaling til stadighet Utenbordsmotorene fra Evinrude er blant markedets mest innovative og miljøvennlige. Det gjelder ikke bare vedlikeholdet som er enkelt som bare det, men også bransjens beste garanti, klassens beste drivstoffeffektivitet og laveste totale utslipp – alt dette gjør at du får en bedre båtopplevelse med en Evinrude på hekken.

En motor du kan stole på

Båtlivet er ikke alltid like enkelt som smult vann. Noen ganger slår været om, bølgene reiser seg og du kjenner kanskje at det knyter seg i magen? Det er bare din egen erfaring og motoren du kan stole på. Vi vet godt at det er når forholdene er som verst at en Evinrude må fungere som best. Evinrudes motorer er designet, bygget og testet for at både vi og du skal være trygg på at motoren tar seg dit du skal – og tilbake igjen.

Bilde

E-Tec G1, høykvalitets påhengsmotor fra 25 HK til 115 HK og E-TEC G2 er en serie påhengsmotorer som er så godt tilpasset båten at det er som om de er skapt for hverandre.