Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Mercury

Mercury produsent banner oktan fritid bodø tverlandet nordland båt båtforhandler båt motorer deler tilbehør verksted

 

 

MERCURY-ARVEN

Vår suksess er ingen tilfeldighet. Den er opptjent etter hardt arbeid og støttet av mange år ved roret. Se hvordan det hele startet, og hva som får oss til å bevege oss stadig fremover

MISJON, VISJON OG VERDIER

Mercury Marine skaper en vinnerkultur der medarbeiderne inspireres av selskapets misjon og blir engasjert i jobbene sine og har mulighet til å påvirke virksomhetens samlede resultater og sine egne personlige mål.

Vår misjon: Vi er motivert av vår lidenskap for vannet og våre kunders båtopplevelser og leverer de mest pålitelige og intuitive fremdriftsløsningene og er fokusert på å være våre interessenters beste partnere.

Vår visjon: Glede kunder ved å levere de beste motor- og fremdriftsløsningene til verdens mest krevende miljøer.

Våre kjerneverdier:  

Integritet – Vi vil vise en atferd på det høyeste nivået av etiske standarder. Vi gjør det vi sier, og sier det vi gjør. 

Kundefokus – Vi lytter til kundene og gir dem førsteklasses produkter og tjenester. 

Bærekraft – Vi støtter bærekraftig bruk av ressurser når det gjelder både utvikling og produksjon av produkter og i samfunnene og miljøene der våre produkter produseres og brukes. 

Ledende innen produkter og tjenester – Vi leverer innovative, kvalitsprodukter og -tjenester som gir pålitelige, brukervennlige løsninger og fremmer lidenskap for vårt merke. 

Ansattes engasjement – Vi fremmer en kultur som fremmer fremragende resultater med hjelp av sikkerhet, kontinuerlig forbedring, teamarbeid, inkludering og vekst.

MERCURY RACING

Mercury Racing® er kjent verden over for sitt lederskap i båtrace til havs og produksjon av høyytelses båtprodukter for vanlige brukere og båtrace.

 

 

Viser 1 til 16 (av 148 produkter)

Trykk ENTER for å søke