Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

ATV kampanje

Goes XWolf |ATV kampanje |Oktan Fritid, ATV forhandler Bodø

Goes XWolf 700 er det nyeste tilskuddet i Goes-familien. Et beist som egner seg godt til både fritid og jobb. 

Moderne design, nyeste teknologi og kraftig 700-motor med innsprøytningssystem fra Bosch. Kraftig bunndrag, godt avstemt chassis, justerbar fjæring og distinkt servo (EPS, elektronisk servostyring). Forfra minner designet om et vilt dyr med de karakteristiske LED-lysene og integrerte indikatorene. Den høyt plasserte vinsjen viser at Goes mener alvor med XWolf.

Goes Xwolf ATV er et kraftig og allsidig firehjulsdrevet terrengkjøretøy designet for å håndtere ulike terrengforhold og utfordrende arbeidsoppgaver. Denne ATV-en (Terrengkjøretøyet) kombinerer styrke, holdbarhet og ytelse for å møte behovene til entusiaster og profesjonelle brukere.

Goes Xwolf ATV er utstyrt med en kraftig motor som gir pålitelig og øyeblikkelig kraft, enten det er på skogsstier, grusveier eller offroad. Denne ATV-en er kjent for sin imponerende trekkraft og evne til å håndtere bratte stigninger og utfordrende forhold. Enten du bruker den til jordbruk, jakt, fritidsaktiviteter eller som arbeidsredskap, er Goes Xwolf ATV-en til oppgaven.

Med sin robuste konstruksjon og fjæringssystem kan Goes Xwolf ATV håndtere ulendt terreng og absorbere støt for en mer komfortabel kjøreopplevelse. Den er også utstyrt med firehjulsdrift som gir ekstra trekkraft og stabilitet.

Goes Xwolf ATV har en ergonomisk design som fokuserer på førerens komfort og brukervennlighet. ATV-en har også oppbevaringsrom  for transport av utstyr og rekvisita.

Goes Xwolf ATV er ikke bare en pålitelig arbeidshest, men kan også være morsom og spennende å kjøre på for fritidsbrukere. Den er designet for å gi en jevn og komfortabel kjøreopplevelse, selv i ujevnt terreng, og dens allsidighet gjør den egnet for ulike utendørsaktiviteter.

Alt i alt er Goes Xwolf ATV et imponerende terrengkjøretøy som tilbyr kraft, holdbarhet, komfort og sikkerhet. Enten du trenger en ATV for profesjonell bruk eller morro, er Goes Xwolf ATV et pålitelig valg.

- Les mer om kampanjen og hvilke fordeler den gir deg som kunde hos oss

Goes XWOLF er kjent for sin robusthet, ytelse og allsidighet. Enten du skal gjennom gjørmete stier for utforske ufremkommelige terreng, eller har tungt arbeid på gården vil Goes XWOLF levere! 

Nå spanderer vi utstyr når du kjøper din XWOLF hos oss! 

La oss se nærmere på hvilket utstyr som tilbys i denne kampanjen:

 1. ATV henger: Ideell tilhenger for ATVer for transport av blant annet ved, verktøy, jord og fôr. Tilhengeren har tiltbar planbunn.
  Fremre og bakre lemmer er sammenleggbare og avtakbare.Kraftige dekk med gode terrengegenskaper. Max last 500kg.

 2. Brøyteskjær: Pakken inneholder snøskjær, skyveramme og monteringssett
  Click'n'Go 2-systemet er forbedret i forhold til Click'n'Go takket være et dobbelt ledd som forbedrer løftehøyden med 75%. Dette gjør det enklere å bruke og mer smidig. Det solide plogbladet (60")  i stål har fått et håndtak for enklere håndtering. 
  Click´nGo skyverammen gir presis kontroll over snøskjæret og enkel montering som lar snøskjæret festes op 15 sekunder. 
  Vinkling av snøskjæret og demontering gjøres enkelt med pedaler.

  GOES XWOLF koster kr 124.900,- 
  Registrering og klargjøringskostnader a kr 5.000,- kommer i tilegg. 

   

Tilbake

Trykk ENTER for å søke