Oktan Fritid Bodø
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Er du klar for vinteren?

Er snøfreseren din klar for vinterens utfordringer? Vinteren i Bodø kan komme brått på, og da gjelder det å være forberedt! Hos oss tilbyr vi service på alle typer snøfresere, slik at du er klar når den første snøen laver ned.

Hvorfor er snøfreser-service viktig?

En godt vedlikeholdt snøfreser gjør jobben mye enklere når vinteren virkelig slår til. Regelmessig service sørger for at snøfreseren starter når du trenger den, og at den jobber effektivt gjennom hele sesongen. Vårt verksted i Bodø har ekspertisen til å gi din snøfreser den nødvendige behandlingen. Enten du har en Ariens, Honda, Yamaha eller et annet merke, så tar vi oss av den.

Dette inkluderer vår snøfreser-service

 Vi tar hånd om alt fra motorjusteringer til å bytte ut slitte deler. Vi sjekker at din snøfreser er i topp stand, klar for Bodøs kalde og snørike vintre. I tillegg tilbyr vi henting og levering etter avtale, så du trenger ikke å bekymre deg for transport.

Bestill din service i dag

Ikke la vinteren overraske deg! Kontakt oss i dag for å bestille service på din snøfreser. Vi gjør jobben grundig og sørger for at du er klar når vinteren plutselig melder sin ankomst.

vi tlbyr service på alle typer snøfresere

Tilbake

Trykk ENTER for å søke