Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FINN TILHENGER ELLER BÅTHENGER TIL DIN ELBIL

finn tilhenger til din elbil |Oktan Fritid |tilhengerforhandler Bodø

Det finnes en hel del tilhengere som kan dras like godt med en elbil.

SJEKK BILSPESIFIKASJON

Hvilken bil har du eller ser du på? Det første du må se etter er bilspesifikasjonen, at den kan utstyres med tilhengerfeste og maksvekt tilhenger.

SAMMENLIGN BILSPESIFIKASJON MED HENGER SPESIFIKASJON 

Hvilken type tilhenger vil du ha? Vil du også ha tilbehør som øker vekten eller ikke? Det er her du kan sammenligne bilspesifikasjonen med tilhengerspesifikasjonen!

LEGG TIL FUNKSJONER

Ønsker du å kunne tippe tilhengeren, eller å legge ned sidene? Trenger du en lasterampe, nettingsider eller en presenning? Uansett hva du trenger, har vi tilhengeren som møter dine behov. 

Brenderup tilhenger til din elbil |Oktan Fritid, tilhengerforhandler Bodø

 

TILHENGERE MED TOTALVEKT OPP TIL 750 KG

 

TILHENGERE MED TOTALVEKT OPP TIL 1.500 KG

Elbilen din kan trekke opp til 1500 kg, og du har 80 tilhengere å velge mellom. Vi har valgt fire av disse som kan passe til dine behov.

TILHENGERE MED TOTALVEKT OPP TIL 1.500 KG Flott, elbilen din kan trekke opp til 1500 kg, og du har 80 tilhengere å velge mellom. Vi har valgt fire av disse som kan passe til dine behov.

Båthenger fra brenderup |Oktan fritid, båt og tilhenger forhandler i Bodø

TILHENGERE MED TOTALVEKT OPP TIL 2.000 KG

supert, elbilen din kan trekke opp til 2000 kg, og du har 104 tilhengere å velge mellom. Vi har valgt fire av disse som kan passe til dine behov.

TILHENGERE MED TOTALVEKT OPP TIL 2.000 KG Flott, elbilen din kan trekke opp til 2000 kg, og du har 104 tilhengere å velge mellom. Vi har valgt fire av disse som kan passe til dine behov.

I SAMARBEID MED BRENDERUP LØSER VI DINE TRANSPORT OPPDRAG

Med tilhengeren som utgangspunkt vil vi og Brenderup løse alle mulige transportoppgaver. Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet.
De tingene kan du alltid forvente deg av en tilhenger som det står Brenderup på.

 

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke