Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Mercurys nyeste båtmotor - AVATOR

Små elektriske påhengsmotorer er et fornuftig valg på hekken på en seilbåt, eller på en jolle. Lav vekt, ingen støy, ingen lukt og null søl er en fordel.

elektrisk båtmotor, mercury avator, oktan fritid bodø

Fordelene ved Avator

Jevn ytelse: Presisjonstuning og vibrasjonsdempende komponenter bidrar til å sikre at turen blir bemerkelsesverdig stillegående og rolig, slik at kontakten med naturen blir bedre. 

Bærekraft: Avator utenbordsmotoren gjør at båtopplevelsen forvandles til en båttur helt uten eksosrøyk eller direkte utslipp. 

Korrosjonsbestandighet: Hver Avator utenbordsmotor er konstruert av dokumenterte, korrosjonshindrende materialer og med overflatebehandling som også brukes på de konvensjonelle utenbordsmotorene, slik at du trygt kan kjøre i både ferskvann og sjøvann.

Enkel lagring og transport: Siden en Avator utenbordsmotor ikke går på drivstoff som avgir gass, kan den enkelt og greit lagres hjemme eller på en større båt. De hurtigkoblende brakettene forbedrer bærbarheten og gjør at du kan installere styrekult-modellen med et klikk. 

Forestill deg… Båtturen – ren, enkel, perfekt. Den elektriske påhengsmotoren Mercury Avator 7.5e utforsker essensen av båtlivet. Stille, rolig, enkel å bruke, helt uten utslipp og med minimalt vedlikehold. Avator vil gjøre båtbruk mer tilgjengelig, samtidig som den oppfyller Mercurys løfte om å være best i bransjen når det kommer til maritim elektrisk fremdrift. Avator  7.5e elektrisk utenbordsmotor. 

En Avator elektrisk utenbordsmotor er designet slik at alle trygt skal kunne ta roret. De intuitive styrekultene eller fjernkontrollene er komfortable, brukervennlige og med en utrolig respons som legger båtlivets frihet i dine hender. Og siden den så å si er vedlikeholdsfri, er Avator klar når du er klar. 

Siden en Avator elektrisk utenbordsmotor er musestille og gir ultrajevn ytelse, kan du høre hver minste lyd mens du er ute på eventyr. Dette er motorteknologi som gjør at du helt og holdent kan føle deg i ett med naturelementene rundt deg.

oktan fritid båtforhandler bodø nyhet elektrisk båtmotor

Tilbake

Trykk ENTER for å søke