Oktan Fritid Bodø
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Payback challanger xtreme

PayBack Challenger X-treme

payback olje - erstatter xd 100

Når det gjelder å opprettholde ytelsen og levetiden til din Evinrude-motor, er valg av riktig olje avgjørende. PayBack Challenger X-treme fullsyntetisk 2-taktsolje er en løsning som har blitt godkjent som en erstatning for både XD100 og XD50 olje til Evinrude-motorer. Denne oljen er designet for å gi deg den den beste beskyttelsen og ytelsen, samtidig som den tilbyr flere fordeler som gjør den til et godt valg for enhver 2-taktsmotor.

Hvorfor velge PayBack Challenger X-treme?

Fullsyntetisk formulering

Denne oljen er fullsyntetisk, noe som gir overlegen smøring og reduserer friksjon og slitasje på motorens bevegelige deler. Dette bidrar til å forlenge motorens levetid, spesielt i krevende driftsforhold.

Minimal røyk og lukt

En av de største fordelene med PayBack Challenger X-treme er dens evne til å minimere røyk- og luktutslipp. Dette er spesielt verdifullt for de som bruker båten i tett befolkede områder, eller som bare ønsker en renere opplevelse på vannet.

Høy renhet og lav-aske teknologi

Oljen er utviklet med lav-aske additivteknologi som forhindrer karbonavleiringer og oppbygging av uønskede rester i motoren. Dette gir en renere forbrenning og bidrar til å opprettholde motorens ytelse over tid.

Effektiv innblanding

Challenger X-treme blander seg effektivt, selv ved lave temperaturer, noe som sikrer at motoren din alltid får riktig smøring. Dette gjør den også til et ideelt valg for motorer med oljeinjeksjonssystemer, inkludert Evinrude E-tec.

Godkjent for Evinrude motorer

At PayBack Challenger X-treme har blitt godkjent som en erstatning for både XD100 og XD50, betyr at du kan stole på denne oljen for å levere den ytelsen du forventer fra Evinrude. Enten du har en eldre eller nyere modell, vil denne oljen sikre at motoren din fungerer optimalt under alle forhold.

Når bør du bruke PayBack Challenger X-treme?

Hvis du tidligere har brukt XD100 eller XD50 olje, vil overgangen til PayBack Challenger X-treme være sømløs. Oljen kan brukes under alle forhold og vil bidra til å holde motoren i topp stand. Enten du forbereder deg på en lang sesong på vannet eller bare sørger for regelmessig vedlikehold, er denne oljen det perfekte valget.

Konklusjon

Med PayBack Challenger X-treme fullsyntetisk 2-taktsolje får du en pålitelig erstatning for XD100 og XD50, samtidig som du får fordelene av en moderne, avansert oljeformulering. Fra minimal røykutvikling til høy renhet og effektiv innblanding, denne oljen sikrer at din Evinrude-motor vil yte på sitt beste, år etter år.

Oljen kan kjøpes her

Tilbake

Trykk ENTER for å søke