Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Sting 610S - En imponerende båt

Sting 610S er en imponerende båt som kombinerer stil, ytelse og funksjonalitet. Denne båten er en del av Sting båtfamilien og er kjent for sin allsidighet og høye kvalitet.

Sting 610S |Oktan Fritid |Båtforhandler Bodø

Båtens interiør er godt utstyrt og designet med tanke på komfort. Det er god plass for opptil åtte personer, og de ergonomiske sitteplassene og putene gjør båtturen komfortabel og avslappende. Båten har også god lagringsplass for utstyr og rekvisita, slik at du kan ha alt du trenger innen rekkevidde.

Sting 610S drives av en kraftig Mercury påhengsmotor som gir imponerende ytelse på vannet. Med sin stabile og raske akselerasjon er denne båten i stand til å levere spennende og morsomme båtoppleveler for hele familien. Den er også drivstoffeffektiv, og gir deg mer tid på vannet uten å måtte bekymre deg for å gå tom for drivstoff.

Båten er utstyrt med moderne navigasjons- og sikkerhetsfunksjoner. Det er også mulighet for å legge til ekstrautstyr som fiskeutstyr, vannsporttilbehør og lydsystemer for å tilpasse båten til dine preferanser.

Enten du er en erfaren båtfører eller nybegynner, er Sting 610S en båt som imponerer med sin allsidighet, ytelse og stilige design. Den er perfekt for morsomme utflukter på vannet med venner og familie eller for å forfølge lidenskapen din for vannsport og fiske.

Sting 610S vil garantert gi deg mange uforglemmelige minner på vannet.

Når du kjøper en Sting 610 S får du mye for pengene. Du får en velutstyrt, sporty og allsidig skjærgårdsjeep med plass til hele familien. Cockpit har relativt høye sider på 80 centimeter og baugprofilen gjør at du enkelt kan legge til ved de fleste svaberg. Det er også montert pullpit i den høye baugen, noe som gjør det trygt og enkelt å komme seg både ut og inn.

Interessert? Sjekk ut båten vi har klar for levering:

https://www.finn.no/boat/forsale/ad.html?finnkode=305681577 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke