Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Sting lanserer nytt flaggskip i PRO-serien

Sting 725 pro xl, nyhet fra sting, oktan fritid bodø båtforhandler

I løpet av vinteren 2024 introduserer Sting en spennende ny linje av Pro-båter, Sting 725.

Serien inneholder fire innovative modeller, alle bygget på et unikt skrogdesign. Dette markerer første gang Sting tilbyr båt med et rett baugdesign, som bidrar til mer plass på dekket i baugområdet. Dette, kombinert med et større skrog, forbedrer både plassen og komforten ombord. Sting 725-serien opprettholder de klassiske stuerommene fra Pro-serien, noe som sikrer god bevegelighet og sikkerhet for passasjerene, takket være båtens høye fribord.

Ett skrog, fire muligheter

Sting 725 Pro vil være tilgjengelig i hele fire varianter;

  • Sting 725 Pro Open: En åpen båt med styrekonsoll og enormt med dørkplass. Praktisk for deg som har behov for et stort, åpent dekksområde til teiner eller annet utstyr.
  • Sting 725 Pro Cabin: En styrhusbåt med plass til to (2) personer, hvor du kan søke ly inne i styrhuset. En komfortabel arbeidsbåt, ofte omtalt som "den moderne utgaven av sjarken".
  • Sting 725 Pro Cabin XL: Styrhusbåten med plass til 5 personer i cockpit. Denne båten passer godt som transportbåt, hyttebåt eller arbeidsbåt og gir deg økt lastekapasitet innendørs, samtidig som flere kan sitte komfortabelt. En fantastisk kombinasjon av praktisk arbeidsbåt og komfortabel hyttebåt.
  • Sting 725 Pro HT: Med plass til hele familien, og litt til, er 725 Pro HT velegnet for deg som bruker mye tid på havet, og trenger godt med innendørs plass. Her får du muligheten til å bruke den på korte overnattingsturer, eller som en arbeidsbåt med mye inneplass. Godt egnet for håndverkere og transport.

sting 725-pro cabin XL, nyhet fra sting 2024, oktan fritid båtforhandler bodø

Sting 725 Pro Cabin XL er designet med tanke på familievennlighet og komfort. Denne båten har en romslig og beskyttende kabin som lett rommer hele familien, samtidig som den tilbyr et imponerende dørkareal. Med sitt sentraliserte styrhus, sikrer den optimal vektdistribusjon og lar deg bevege deg fritt rundt hele båten. Dette er den første Sting-båten som har en rett baug, et trekk som maksimerer den innvendige plassen i baugområdet, noe som er spesielt bemerkelsesverdig. Styrhuset er romslig nok til å huse opptil fem personer, og tilbyr valgmuligheter mellom en kalesjedør eller en skyvedør, slik at du kan tilpasse båten etter dine behov og preferanser.

Sting 725-pro cabin, oktan fritid båtforhandler bodø

Sting 725 Pro Cabin er en ideell løsning for deg som verdsetter god dørkplass til oppbevaring av utstyr, samtidig som du ønsker et varmt og komfortabelt styrhus. Båtens akterdekk er spesielt romslig, noe som gjør det enkelt å oppbevare og håndtere fiskeutstyr som teiner, fiskekasser og garn. Du har også muligheten til å montere en brakett for teinehaler både foran og bak på båten.

Den rette baugen på 725 Pro Cabin utvider dørkplassen på fordekket og bidrar til å redusere sjøsprøyt, noe som forbedrer komforten ombord. Tilleggsutstyr som en baugpropell gir ytterligere bekvemmelighet ved å holde båten stabil under arbeid.

Denne modellen er også designet for optimal balanse med sitt sentralplasserte styrhus, noe som sikrer enkel bevegelse om bord og samtidig opprettholder båtens smidighet og romslighet.

sting 725 pro open, nyhet 2024, oktan fritid båtforhandler bodø

Med Sting 725 Pro Open får du maksimal dørkplass og en rekke tilpasningsmuligheter for det utstyret du trenger til sjøs. Denne modellen leveres standard med en styrekonsoll på styrbord side, og du har muligheten til å bestille ekstra braketter for teinehaler både på styrbord og babord side, foran og bak på båten.

En robust vindskjerm sørger for komfortabel kjøring, og takket være båtens godt utformede undervannsskrog, opplever du god stabilitet selv når du er alene om bord. Sting 725 Pro Open tilbyr også muligheten for en låsbar tofte mellom sitteplassene ved konsollen, noe som er et praktisk tillegg.

I tillegg vil du ha muligheten til å utstyre båten med saltvannsspyling på dekk og et ekstra batteri for økt forbrukskapasitet, noe som ytterligere øker båtens allsidighet og brukervennlighet.

sting 725 pro ht, nyhet 2024, oktan fritid båtforhandler bodø

Sting 725 Pro HT, med sin romslige og lukkede kabin, utgjør et ideelt transportmiddel eller et nyttig verktøy for praktisk bruk. Denne båten sikrer beskyttelse for alle som er ombord, og sørger for at du holder deg varm og tørr.

 

Når det gjelder motorvalg, er Sting 725 Pro utstyrt med toppmoderne motorer fra Mercury, noe som setter den i toppsjiktet når det gjelder motorisering til sjøs. Disse motorene er kjent for sin høye kvalitet, pålitelighet og kraft, og tilbyr den nødvendige ytelsen enten du ønsker en behagelig marsjfart eller trenger ekstra kraft for tunge laster. Båtene er konstruert som halvplanere, noe som sikrer utmerket stabilitet både ved lave og høye hastigheter. 

 

Interessert? 
Kontakt oss på 755 25 900 eller post@oktanfritid.no

Tilbake

Trykk ENTER for å søke