Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Brenderup

om brenderup, kvalitet pålitelighet funksjonell, oktan fritid bodø forhandler

EN GOD VENN PÅ VEIEN 

Siden starten i 1936 har Brenderup vært på vei fremover, og langs veien er våre tilhengere og båthengere utstyrt med stadig flere funksjoner og finesser. Samtidig har utvalget vokst, og vi har utviklet produkter for alle typer transport. I dag er vi Sveriges ledende produsent av tilhengere og båthengere – det er ingen tilfeldighet når vi setter pålitelighet, funksjon og moderne design samt best mulig sikkerhet høyest på agendaen. Det brede utvalget av tilbehør gjør hengeren ekstra fleksibel. 

Våre produkter produseres i moderne produksjonsanlegg, noe som sikrer både god kvalitet og leveringstid. Vi jobber for en bærekraftig fremtid og tenker på hvordan vi bruker drivstoff, varme og energi. Og selvfølgelig tenker vi langsiktig med våre ansatte. Menneskene bak som er så utrolig viktige. Som kan håndverket. Som vet at en tilhenger skal være robust, solid og pålitelig. Akkurat som man vil at en god venn på veien skal være. 

Vår erfaring sammen med vårt store nettverk av forhandlere og kunder gir oss mulighet til å utvikle moderne produkter der kombinasjonen design og funksjon gjør transport av gods enkelt – produkter som du stolt bruker!

TILHENGERE AV HØYESTE KVALITET

Kvaliteten på hengerne våre er noe vi er spesielt stolte av. Ikke minst gjelder dette flere selvsagte funksjoner og egenskaper, som har tatt mange år med grundig utvikling og foredling. Sammen med komponenter av høy kvalitet og nøye utvalgte leverandører er våre galvaniserings- og passiviseringsprosesser noen av de kvalitetene vi holder spesielt høyt. Ja, det er disse faktorene som gjør hengerne våre pålitelige, funksjonelle og moderne – i dag og i fremtiden. Her finner du noen av de egenskapene og funksjonene som er spesielt karakteristiske for nettopp våre tilhengere – fra Brenderup.

 

Viser 1 til 16 (av 34 produkter)

Trykk ENTER for å søke