Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

HJC helmets | nr 1 hjelmerket i verden!

 

Banner, oktan fritid, bodø, HJC helmets, kvalitet, komfrot, innovasjon, barn, voksne, cross, enduro,

Det er HJCs kontinuerlige mål å tilby høykvalitets, komfortable og rimelige hjelmer til motorsyklister over hele verden. Som et direkte resultat av dette oppdraget, siden 1992, har HJC lykkes i å opprettholde statusen som det #1 hjelmmerket i Nord-Amerika (se Motorcycle Industry Magazine 1992-i dag). Enda viktigere, motorsyklister over hele verden gjør HJC til sitt merkevarevalg. Og med et bredt utvalg av hjelmer i mellom- og toppklassen, har HJC utvidet forbrukernes utvalg av hjelmer.

Siden 1971 har HJC spesialisert seg på å produsere motorsykkelhjelmer utelukkende.

Kombinasjonen av denne omfattende spesialiserte produksjonserfaringen, innovative ideer og rimelige priser resulterte i HJCs suksess på verdensomspennende markeder. I den moderne æraen av hjelmproduksjon er HJC stolte av å si at hjelmene våre konstant testes både i laboratorietester og under "virkelige" omstendigheter for kvalitetssikring.

HJC er bare ett av svært få hjelmselskaper som er utstyrt med sitt eget toppmoderne testlaboratorium for vindtunnel for å teste for aerodynamikk, ventilasjon, støy osv. Videre har HJC to hjelmfabrikker i to forskjellige land: Korea og Vietnam. Disse fabrikkene tilbyr strategiske arenaer for å produsere high end-, mid- og entry-level-produkter for å tilfredsstille kravene til forbrukere over hele verden.

 • Bilde av HJC Hjelm Ellusion

  HJC har skapt en ekte off-road-hjelm for ungdom med CL-XY II. Polykarbonatskallet i...

  1.250,-
 • Bilde av HJC Hjelm I50 Vanish
  Sjekk prisen

  HJC i50 Vanish motocrosshjelm HJCs offroadhjelm er designet for å være...

  1.995,-899,-
1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk ENTER for å søke