Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Macna - Thats what we call riding gear!

Macna drawing sketch oktan fritid leverandører

FRA VEGHEL MED KJÆRLIGHET!

Når du tenker på Nederland, hva tenker du på? Hvis du er racing-minded, vil vi tippe at du sier Assen. Men annet enn det? Vindmøller? Heineken? Amsterdam? Kanaler, ost, tulipaner... noen gram lovlig cannabis? Kanskje til og med red light district?

Selv om det ovennevnte kan være sant, er det den sørlige regionen nær Eindhoven der magien virkelig skjer! Det er riktig, vi snakker om Veghel, hvor Macna-hovedkvarteret ligger.

NEDERLANDSK DESIGN: PROSESSEN

Innovativ, minimalistisk, eksperimentell og sære til tider. Bare begrepene som brukes for å beskrive nederlandsk designestetikk. Samtidig kan du si det samme om designgrunnlaget til Macna.

I R&D-avdelingen jobber designteamet som en velsmurt maskin, og skaper nye måter å forbedre kjøreturen din på, og blander mote med teknologi.

Ethvert teknisk eller stylingkonsept kan spores tilbake til en idé. Så det er ingen overraskelse at hele designavdelingen er full av skisser, 3D-utskrifter, prøver og stoffprøver.

2D, 3D OG EN KUNG MED STOFF

Hvis konseptet er verdt å forfølge, vil det tegnes på nytt digitalt. Men det er mer enn det: tegningen av en jakke er faktisk en flersidig manual. Den omslutter alle materialer, paneler og deler som skal brukes, sammen med produksjonsinstruksjoner og mye mer. En blåkopi, om du vil.

Deretter følger prøvestadiet: første gang å se en kreasjon i kjødet! Men mange ganger ser den første prøven langt fra det endelige produktet du vil se i butikkene. Den kan ha reservedeler, forskjellige farger eller forskjellige materialer. Men det er greit, siden den første prøven er gjenstand for kutting og omsying, tilpasning og testing, og blir tegnet på.

Alle 3D-deler er utviklet internt, fra spenner til kneskyvere, fra trekkere til knokebeskyttere og alt i mellom. Tross alt, hvis det er synlig, har det rett til å se bra ut. Var besettelse for detaljer også en del av Dutch Design? Eller er det bare oss? Jaja...

 • Bilde av Macna Varmehanske batteri

  Batteri 7V/2, ekstra oppladbart batteri til Foton og Atom hanskene fra MACNA 

  349,-
 • Bilde av Foton hanske m/batterioppvarming

  Elektrisk varmejusterbare vinterhansker i syntetisk stoff og geiteskinn. •...

  2.998,-
 • Bilde av Macna Progress DL Varmehanske

  Elektrisk varmejusterbare vinterhansker i geiteskinn og soft flex. Raintex membran,...

  2.995,-
1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke