Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

O`NEAL

 

 

Banner, Oneal, hjelmer, motorsykkel, cross, enduro

På begynnelsen av 1960-tallet var Jim O'Neal en ung tenåring som bodde utenfor Los Angeles, California. Jims tidlige lidenskap for å kjøre motorsykler ble raskt en besettelse, og i 1961 lånte 15-åringen en venn ’57 Frances Barnett for å kjøre Rough Scrambles i Acton, California. Snart nok ble den unge mannen hekta på racing, og tok sykkelen sin ut over den gylne staten.

Noen år senere reiste europeerne til USA for å rase mot Top TT amerikanske syklister på den berømte Corriganville Movie Ranch (Hopetown) nær Jims hjem. Etter hvert som racingen skred frem, innså Jim behovet for bedre deler, klær og tilbehør for å tåle kravene til det som skulle bli amerikansk motocross. Like etterpå ble et amerikansk selskap født.

Det er nå 50 år senere. Kontoret ligger bare noen få mil fra den gamle Hopetown-banen. I dag kan du fortsatt finne den samme lidenskapen i hvert eneste produkt O'NEAL produserer. Du kan også finne Jim som kjører og sykler rundt i Sør-California hver sjanse han får. Jim løper fortsatt med Baja, og hans drivkraft, utholdenhet og besluttsomhet har ført ham til de fleste klasse Baja-seire i historien. Jims besettelse var banebrytende for et merke som for alltid vil være integrert i historien til American Motocross. Nyt turen.

 • Bilde av Oneal hjelm Wilde Multi
  Tilbud

  - ABS-skall - Luftinntak for optimal ventilasjon - Matt overflate, varig flerfarget...

  1.695,-1.299,-
 • Bilde av Oneal 3-srs Camo v.22 Gul
  Tilbud

  – Skallet er produsert med ABS - Flere lufteventiler for optimal ventilasjon...

  1.695,-1.199,-
 • Bilde av Oneal Hjelm 3-srs Mattsvart

  -ABS-skall -Flere luftinntak for optimal ventilasjon -Coolmax® polstret...

  1.595,-
1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke