Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Quiksilver

Brunswick Corporation – Innovasjon og Inspirasjon på sjøen

Quicksilver er en del av Brunswick Corporation, en leder på verdensbasis for fritidsbåter, båtmotorer, båtdeler og tilbehør.

Brunswick driver i 24 land og selger produkter i over 170 markeder verden over. Med en samling av verdenskjente merker, definerer Brunswick fremtiden for fritidsbåtmarkedet.mercury motor gutt bader quiksilver bilde produsent oktan fritid bodø båtforhandler deler merker tilbehør

VI TAR BÅTGLEDEN DIN PÅ ALVOR.
VELKOMMEN TIL STIL OG KVALITET.

Quicksilver lover deg en verden av stil og innovativ bruk av plass som er gjort mulig ved beste lengde – til breddeforhold i sin kategori, noe som øker stabiliteten. I tillegg gir det dype V – formede skroget en båt som skjærer gjennom vannet effektivt og komfortabelt – et direkte resultat av at en av de mest erfarne marine arkitektene i industrien er med i teamet bak Quicksilver.

oktan fritid quiksiler båter

Quicksilver gummibåter er mer enn bare joller og småbåter, de er det perfekte valget når du vil ha bærbar, rimelig moro. De fleste Quicksilver-gummibåtene er raske å montere og raske å stue bort, og den beskjedne størrelsen og lette konstruksjonen gjør at de passer fint i bagasjerommet på bilen eller i et båtoppbevaringsrom.

Uansett om du trenger en jolle for å komme deg inn til land eller en lett, rask og rimelig båt til familieutflukter på innsjøen eller stranden, takler Quicksilver oppblåsbare båter oppgaven. Båtene kommer i mange forskjellige størrelser, dørker og skrogkonstruksjoner. Du kan derfor være sikker på å finne en perfekt løsning uansett bruken du har i tankene.

1
Viser 1 til 12 (av 12 produkter)

Trykk ENTER for å søke