Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Rukka

Siden 1990 har Rukka vært en uavhengig avdeling av L-Fashion Group Oy, en av Europas største produsenter av sportsklær med base i Lahti, Finland. I tillegg til Rukka, er L-Fashion Group hjemsted for merker som Luhta, Icepeak, Torstai og Sinisalo.

I produktutviklingsprosessen samarbeider Rukka tett med ulike forsknings- og utviklingsinstitusjoner for å skape det perfekte produktet. I aktivt samarbeid med leverandører som Gore og DuPont utvikles nye materialer og deres egnethet for funksjonelle klær testes.
Fra planleggingsstadiet til sluttproduktet sparer Rukka ingen kostnader for å oppnå best mulig resultat. Hvert enkelt materiale er testet flere ganger av både leverandøren og Rukka før det tas i bruk i produksjonen. Selve produksjonsprosessen er også gjenstand for kontinuerlig evaluering. I det siste utviklingsstadiet evaluerer profesjonelle testere og erfarne sportsentusiaster prototypenes funksjonalitet i felttester. Funnene fra utallige testøkter i kaldt og varmt vær, regn og snø er også tatt i betraktning før produktet godkjennes for storskala produksjon.

Viser 1 til 16 (av 24 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke