Oktan Fritid AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Terhi

terhi båt oktan fritid bodø tverlandet forhandler

Terhi-båter fra Rymättylä siden 1972

I snart 50 år har Terhi bygget og utviklet slitesterke og trygge båter for krevende forhold. Takket være sin unike produksjonsteknologi og brede holdning til produktutvikling, har Terhi blitt en kjent favoritt og respektert internasjonal merkevare i båtverdenen.

Vår omfattende produktportefølje betyr at vi har passende båter for alle typer vann og ulike behov. Et godt eksempel på selskapets innovative produktutvikling er den stadig mer populære Saiman Solar – en miljøvennlig båt drevet av en solcelledrevet elektrisk påhengsmotor.

Vår portefølje inneholder mange kjente favoritter som møter behovene til båteiere. Som et eksempel har Terhi 385 konsekvent vært en av de bestselgende robåtene i Finland, år ut og år inn. Vårt mål er å fortsette å utvikle båter som tåler tidens tann, tung bruk og aktivt båtliv.

Velg båten din med omhu

En Terhi-båt er et klokt valg, ikke bare på grunn av produksjonsteknologien og -metodene, men også på grunn av dens holdbarhet, som gjør at den kan opprettholde sin verdi mye lenger enn tilsvarende båter vanligvis gjør. Båter er laget av ABS-plast og polyuretanskum, noe som gjør dem ekstremt værbestandige, robuste og enkle å vedlikeholde.

Terhi er absolutt ditt livs båt, en langvarig følgesvenn som kan tjene både deg, dine barn og barnebarn.

 

 • Bilde av Terhi Saiman

  Saiman er en tradisjonell finsk robåt realisert i Terhi-stil. Den er trygg, solid...

  28.990,-
 • Bilde av Terhi 385

  Takket være sin lave vekt er Terhi 385 lettrodd, trygg og har gode, behagelige...

  29.990,-
 • Bilde av Terhi 450 CC

  Den nye allsidige, allrounderen Terhi 450 CC er den perfekte...

  79.590,-
1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke